Previous
Next

Utsikt, sol og luft

Kvartsveien 30 - Hamresanden.

  • Stor og luftig stue/kjøkken på hele 59 m2.
  • 3 m takhøyde. Vinduer på 2,4 m.
  • Fantastisk utsikt mot Hamresanden/Topdalsfjorden.
  • Utleiedel i 1. etg. med egen inngang.
  • Dobbel garasje og bod.
  • 3 stuer, alle med terrassedør til hage/terrasse.
  • BRA: 195 m2.
  • 3 stuer.
  • 4 soverom.
  • 3 bad.

 Store eneboliger med fantastisk utsikt.

På toppen av Lauvåsen får du en høytliggende beliggenhet som gir en utrolig flott utsikt mot Topdalsfjorden. Her kommer en nye stilren bolig med gjennomtenkte og vedlikeholdsvennlige løsninger. Stue og kjøkken på rommelige 58m2 gir deg en god romfølelse og plass til både vennefest og familiebursdag. Stue og kjøkken har ekstra takhøyde på 3 meter og store vinduer som åpner mot utsikten. Her får du den gode følelsen av en lys og åpen, deilig plass. Stor syd-vestvendt terrasse med nydelig utsikt og glassrekke mot sjøen på 27m2 i direkte tilknytning til stue og kjøkken med god plass til både sofa og spisebord, solseng og grill.

Totalt inneholder boligen fire soverom, og egen foreldredel med walk-in-closet og bad.

Noen av høydepunktene i denne boligen er eget garderoberom ved inngangsdøren, stor TV-stue med dør ut til hagen, og separat vaskerom, slik at du slipper skittentøy og støy fra vaskemaskin på badet.

Hagen er syd-vestvendt med gode solforhold, usjenert og med god plass til både voksne, barn, urtehage og trampoline. Her er det usjenert hage foran boligen med god plass til både terrasse og plen.

Romslig garasje på 39m2 med bred port og god plass til sportsutstyr og sykler, eller kanskje fars motorsykkel?

Det er også mulighet for utleiedel.

 Kvalitetsleverandører som Boen parkett, Strai kjøkken, Swedoor, Bademiljø osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks 25 cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det følger også med ildsted i prisen.

Her får du en helt ny enebolig med fire soverom og fantastisk beliggenhet med mange muligheter.

En bolig som er klar for fremtiden.

Kvartsveien 30

1. etg: BRA: 96 m2

2. etg: BRA: 99 m2 | Terrasse: 27 m2 | Garasje og bod 39 m2

Situasjonskart

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss om Kvartsveien 30 og 34.

BOLIGKONSULENT, LAUVÅSEN

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no