Previous
Next

3 flotte boliger med carport, stor terrasse og hagestue.

Kvartsveien 35-39 - Hamresanden. Nr. 35 er solgt.

På Lauvåsen har vi 3 flotte leveringsklare boliger. Boligene har blant annet 2 stuer, 2 bad 3 eller 4 soverom og stor terrasse med overbygget uteområdet og hagestue.

HØYT, NÆRT OG FREDELIG.

Med beliggenhet høyt på toppen av Lauvåsen har vi 3 flotte boliger for salg. Her er du omgitt av fredelig natur og milevis med skogområder å boltre seg i for rekreasjon og trening. Like i nærheten ligger Dyreparken, Sørlandsparken og Hamresandens hvite badestrender som byr på opplevelser, shopping og hyggelige stunder. Avstanden til Kristiansand er i tillegg kort om du bruker sykkelekspressveiene, buss eller bil. I dette området vil det i løpet av de kommende 10-15 årene etter planen bo 4-5000 mennesker. Lauvåsen er perfekt for en aktiv familie med Tuftepark, egen idrettsforening og hinderløype rundt området.

Plantegning

Plantegning 1.etg. | BRA: 70m2 | Sportsbod: 7,4m2.

Plantegning 1.etg. med ekstra soverom. | BRA: 70m2 | Sportsbod: 7,4m2.

Plantegning 2.etg. | BRA: 70m2. | Terrasse: 35m2 + hagestue 9,1m2.

Situasjonskart

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss.

Nils Gustav Holst

Boligkonsulent

Mobil: 95 88 11 01
Dir.nr.: 38 00 65 25
E-post: ngh@konsmohus.no

 

Konsmohus, avd. Kristiansand.

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no