Om Skinsnesheia

Den nylagte veien slynger seg opp til Skinsnesheia. Opp og hjem til friheten. Til grønne og naturskjønne omgivelser. I kanten av Skinsnesheia friluftsområde har vi lagd en grønn lunge der alt det du trenger er I nærheten. Sykler du, så er ikke veien lang på den nye gang- og sykkelstien fra Mandal sentrum.

Vassmyra skole, Skinnsnesheia barnehage, butikken og lekeplasser. Alt dette I et naturlig og naturskjønt område med små vann I nærheten og sjøen en liten sykkeltur unna. Lauras vei er et veletablert boligområde, og de nye tomtene er romslige. Uteplassene, lekeapparatene, balløkkene og benkene gir rom til godt nabofellesskap, refleksjoner over kaffekoppen og barnslig lek.

Sola, den friske lufta og den trygge nærheten til det du er på jakt ettersier oss at dette er alternativet for alle som er på jakt etter boligen du har drømt om og fremtidens sted å bo. Vi sa det var høyt der oppe I det grønne, men når høstens farger kommer, vinterens hvite teppe og vårens sildring høres. Ja, da vil du skjønne noe av det vi prøver å fortelle.

Velkommen til Lauras vei!

Tomteliste

Tomt Lauras vei 2-5

På Skinsnesheia skal det bygges 4 tradisjonelle eneboliger i rekke, med gode utsikts- og solforhold. Dette er boliger tilrettelagt for husbankfinansiering, og treffer dermed en stor målgruppe. Store vindusflater i front sørger for at man innvendig får en optimal opplevelse av de flotte omgivelsene, og hver eiendom har en sør-vestvendt uteplass. Boligene blir på hele 120,2 kvm BRA. I tillegg er det garasje mellom boligene på 20,5 kvm BRA, samt en stor bod på 19,6 kvm BRA i underetasjen. 

KONTAKT

Konsmohus Mandal

Torjusheigt. 9 4514 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no

Boligkonsulent, Torjusheia

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: 902 05 360
E-post: thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no

Øns­ker du å kjøpe tomt eller få mer informasjon?