Om Skinsnesheia

Den nylagte veien slynger seg opp til Skinsnesheia. Opp og hjem til friheten. Til grønne og naturskjønne omgivelser. I kanten av Skinsnesheia friluftsområde har vi lagd en grønn lunge der alt det du trenger er I nærheten. Sykler du, så er ikke veien lang på den nye gang- og sykkelstien fra Mandal sentrum.

Vassmyra skole, Skinnsnesheia barnehage, butikken og lekeplasser. Alt dette I et naturlig og naturskjønt område med små vann I nærheten og sjøen en liten sykkeltur unna. Lauras vei er et veletablert boligområde, og de nye tomtene er romslige. Uteplassene, lekeapparatene, balløkkene og benkene gir rom til godt nabofellesskap, refleksjoner over kaffekoppen og barnslig lek.

Sola, den friske lufta og den trygge nærheten til det du er på jakt ettersier oss at dette er alternativet for alle som er på jakt etter boligen du har drømt om og fremtidens sted å bo. Vi sa det var høyt der oppe I det grønne, men når høstens farger kommer, vinterens hvite teppe og vårens sildring høres. Ja, da vil du skjønne noe av det vi prøver å fortelle.

Velkommen til Lauras vei!

Boliger til salgs

Selveierleiligheter m/carport. Lauras vei 1-23.

Praktiske og arealeffektive 4 -mannsboliger med hage eller balkong. Boligene vil få et moderne uttrykk og har en svært solrik plassering med flott utsikt.
Utsolgt

KONTAKT

Konsmohus Mandal

Øksa 6, 4515 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no

Boligkonsulent, Torjusheia

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: 902 05 360
E-post: thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no