Beryllveien 13 4656 Hamresanden Norge

Beliggenhet

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Målet er også å bli den mest sporty bydelen i Norge.

Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi blant annet bygget Norges lengste hinderløype på mer enn fem km.

Nede i veien har Sporty Lauvåsen Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå. 

I umiddelbar nærhet til boligene er det en flott lekeplass til glede for de mindre, samt fotballbane for dem som er litt større. 

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Beskrivelse

I Beryllveien 11-15 kommer tre flotte nye famile-boliger.

Det totale bruksarealet er på 165m2 og skreddersydd for den aktive familie.

Her har du mulighet for å kjøre bilen inn i dobbel garasje etter å ha hentet barna på trening, svinger innom sportsboden med utstyret før du lukker deg inn i første etasje. Videre kommer du inn i en hall med direkte adkomst til bad/vaskerom når dagens utstyr skal til vask, og videre inn i romslig åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 51m2.

Store vinduer og skyvedør i glass kombinert med gjennomlys får man et veldig åpent og lystmiljø med enkel tilgang til den syd-vestvendte hagen foran huset. Det er også mulighet for et soverom i 1. etasje. I andre etasje finner du tre soverom, bad og loftstue med åpen himling, også den med store vinduer som bidrar til den gode romfølelsen. Et perfekt fristed for familiens barn, eller voksne som vil kople av med ei bok mens TV-en står på nede.

Foreldresoverommet har egen walk-in-closet, og det er også et felles walk-in-closet- for barnerommene. Fra andre etasje er det utgang til en 24m2 stortakterrasse med flott glassrekke og en romslig hagestue på 17m2.En flott plass å kose seg de sene sommerkveldene, så er det bare å trekke seg inn i hagestuen når det begynner å bli kjølig. Det er lagt opp vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje, og på bad i 2. etasje.

Vi har valgt Royalimpregnert kledning, som gir minimalt behov for vedlikehold i fremtiden. Du får kvalitetsløsninger, skreddersydd fra lokale leverandører som Strai Kjøkken, Bademiljø, Modena, og Elektro Experten – og gode muligheter for å påvirkeløsninger og materialvalg. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks , isolerte innervegger, vinduer med 3 lags glass og vannbåren varme. En bolig som er klar for fremtiden. 

 

Her har du en flott sør-vestvendt hage som er fint skjermet fra veien og godt med boltreplass. Det er en helt ny lekeplass like ved tomtene og du har fin oversikt over barnas lek enten de foretrekker hagen, eller velger den fine lekeplassen eller forballbanen.

Praktiske løsninger, smart plassutnyttelse og velfungerende arealer både ute og inne kjennetegner denne boligen.

 

Boligene har følgende priser:

Beryllveien 11: SOLGT!

Beryllveien 13: SOLGT

Beryllveien 15: 4.690.000,-

Dokumentavgift 2,5% av tomtepris, samt tinglysing kr 525 kommer i tillegg.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, prospekt eller visning. 

 

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

 • Verditakst: 4 690 000,-
 • Primærrom: 140 m2
 • Bruksareal: 165 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Turterreng

Beryllveien 13 4656 Hamresanden Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Boligkonsulent

Nils Andersen
Telefon: +47 415 08 581

Annen info

Finnkode: 131178521