Torjusheia 4514 Mandal Norge

Boliger

BoligSoveromEtasjeP-romBRAPris
203-102 m2102 m2Solgt
223-102 m2102 m24 600 000,-
243-102 m2102 m2Solgt
263-102 m2102 m2Solgt

Beskrivelse

På grunn av den den pågående situasjonen rundt Coronaviruset så legger vi ikke opp til fellesvisning på området. Vi stiller mer enn gjerne på privatvisning på kort varsel.

Disse boligene inviterer utsikten inn uansett hvilken etasje du befinner deg i.

Fra det 11,8m2 store hovedsoverommet nede har du direkte tilgang til den største av leilighetens tre terrasser (ca 14m2), hvor du kan sitte usjenert i pysjamasen og nyte dagens første kaffekopp. I samme etasje finner du både vaskerom og bad med toalett og dusj, i tillegg til et 8,8m2 soverom. I gangen oppe har du stor garderobeplass.

På hovedplanet er en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, på 33,5m2. Arkitekten har lagt vekt på å gi rikelig med lys og god romfølelse. Utsikten utnyttes fra stuen ved hjelp av store vindusflater og skyvedør som leder deg ut til den ca 10,5m2 store terrassen med glassrekkverk som både bidrar til en lysere stue og maksimal følelse av åpenhet. Her ute kan du nyte både tidlige og sene måltider ettersom du får sol hele dagen på Torjusheia.
I vindfanget i samme etasje er det garderobeplass og inngang til toalett.

Loftsplanet byr på en 10,8m2 TV-stue med direkte tilgang til toppetasjens terrasse på ca 12m2. I denne etasjen er det også lagt opp til et soverom/arbeidsrom på 8m2. Et mer behagelig hjemmekontor på Sørlandet skal du lete lenge etter!

Boligene bygges med rene, moderne linjer. Her får du store vinduspartier som slipper inn rikelig med lys, tre store terrasser der du kan nyte godværsdagene. Innvendig preges boligene av tidsriktige, funksjonelle og åpne planløsninger i høy materialkvalitet, der det er lagt vekt på å skape lyse og luftige rom du vil trives i. Adkomst via Oksevollen gjennom egen tunnel.

Uteplass

Boligene har tre store terrasser med spektakulær utsikt over Mandal sentrum og skjærgården.

Beliggenhet

Via egen tunnel kommer du, via Oksevollen, til Torjusheia. Lyst og luftig, og med en storslagen utsikt over Mandal sentrum og havet. Det går gang- og sykkelvei til sentrum, og bare et par minutters spasertur unna finner du kaféliv og hyggelige serveringssteder kombinert med sjarmerende nisjebutikker. Mandal har et bredt kulturtilbud, ikke minst kulturhuset Buen som rommer både bibliotek, kino og konsert- og teatersal.

Dette er en sjelden mulighet med det du trenger rett i nærheten
Det er ikke ofte man kan skilte med leiligheter beliggende like flott som disse. På Torjusheia kan du leve urbant og landlig på samme tid. Det er kort vei til naturopplevelser i skogen, stranden eller ved vannet. På Torjusheia ligger alt til rette for en aktiv, men samtidig avslappet hverdag.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 160
 • Kommunenr: 4205
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Torjusheia 4514 Mandal Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

prosjektsalg

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: +47 38 27 15 60
Mobil: +47 902 05 360

Utbygger

Konsmohus

Annen info

Finnkode: 173133538