Ljosland - Hyttetomter for salg! Rett ved skibakken. Visningshelg fredag 2. oktober og lørdag 3. oktober.

Kontakt Thorbjørn Tobiassen på 902 05 360 eller sende en e-post til thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no for avtale!.

Med sin høyde og samtidig korte avstand til Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lyngdal osv. er det praktisk å kunne reise opp ei vanlig helg uten å bruke mye tid på selve reisen. Fra Kristiansand tar det faktisk ikke mer enn i underkant av to timer helt opp til Ljosland.På vinterstid er det yrende aktivitet både i bakke og ute i terreng. En natur som omfavner både barn og besteforeldre er sjelden, men dette er noe de fleste har fått erfare med å besøke Ljosland.

Hyttene ligger vis a vis varmestuen i alpinbakken og foreldre kan sitte ute å ha utsikt direkte borttil skitrekket. Området bader i sol på ettermiddag, og kveldssolen er merkbar god å ha i området. Like oppe i veien kan man spenne på seg skiene og vandre kilometervis innover på oppkjørte løyper. Løypene deles opp til flere spor innover og man kan velge enkle løyper for den behagelige turen eller tyngre løyper for litt mere utfordringer. Her er det plass for de minste på ski og de som vil utfordre seg selv med høyt tempo og bratt terreng. Området hvor hyttene bygges er på 670 moh. og har derfor gode snøforhold.Ljosland Fjellstove som ligger 3-5 min. kjøring fra feltet, har dagligvarer, servering av middag, overnattingsmuligheter og har helårsdrift.

Tomtene er festetomter og vil bli oppmålt. Det er både store tomter tilpasset større hytter, tomt for 2-manns hytte og tomter for små hytter.

Andre artikler