Sankthansveien-9-Eksteriør-03

Sanktehansveien 9

Kommer for salg i 2020

Kleivan-flat-tomt

Sanktehansveien 1

Kommer for salg i 2020

Ausviga-Tomt-47-Eksteriør-02

Bårågerveien 13

Kommer for salg i 2020

3 nye boliger kommer for salg på Ausviga i 2020

Nye boliger og tomter på en solrik helning ut mot Søgnes skjærgård. Vi kaller det beste vestkant.

Sanktehansveien 1, 9 og Bårågerveien 13 kommer for salg på nyåret.

Nå har du mulighet til å sikre deg en lekker og moderne bolig med stor takhøyde, gode solforhold og egen foreldredel med bad og walk-in closet. Velg mellom enebolig eller bolig i kjede.

Bårågerveien 13

Innholdsrik enebolig på 154 kvm med ekstra takhøyde på kjøkken og stue. Boligen har store vindusflater, noe som gir et moderne uttrykk. Huset er vestvendt og har gode lysforhold. Terrasse på 31 kvm med direkte tilgang til stue og kjøkken gir mulighet til lange solfylte kvelder med gode venner.  Boligen inneholder to stuer, to bad, fire soverom, separat vaskerom med egen inngang, kontor og walk-in closet. Mulighet for dobbel garasje på tomten. 

Sanktehansveien 9

Romslig enebolig med utleiedel og dobbel garasje. Stue med åpen himling og store skråvinduer gir en herlig åpne romfølelse. Skyvedør ut til terrasse på ca. 20 kvm med deilig kveldssol. Kjøkken på ca. 28 kvm gir plass til stor innredning og langbord til storfamilien. Utgang egen takterrasse på 25 kvm med utsikt til sjøen. Fra den doble garasjen er det egen inngang til vaskerom. Boligen inneholder praktikantdel med egen inngang. Hovedsoverom med walk-in closet og bad med dobbel dusj. 

Sanktehansveien 1

Stilren og moderne enebolig med utleiedel. Stor åpen kjøkken- og stue løsning på hele 61 kvm med skyvedør til terrasse på 48 kvm. Hele 2. etg. har en takhøyde på 2,6 meter og vinduer på 2,4 m. Tomta er på hele 777 kvm, noe som gir god plass til kjøkkenhage og svømmebasseng. Boligen har integrert garasje med adkomst til 1. etg. Inneholder 3 store bad, 5 soverom og separat vaskerom. Hovedsoverom har walk-in closet med romslig bad. 

BOLIGER TIL SALGS NÅ!

BÅRÅGERVEIEN 18-24:

Lys og lekker enebolig med god sjøutsikt og ekstremt gode solforhold. Eneboligen er på hele 162 kvm, ligger høyt i terrenget og grenser mot friområde på baksiden. Det er mulighet for dobbel garasje med takterrasse og utestue. Stue- og kjøkken på hele 55 kvm med peis. Takhøyden på 2,7 m gir en enorm romfølelse! Boligen inneholder også 4 soverom, to bad, TV-stue, vaskerom og foreldredel med walk-in closet og eget bad. Les mer her.

BÅRÅGERVEIEN 7 og 9:

Bolig i kjede på 113 kvm eks. sportsbod og garasje/carport. Kjøkken og stue er på 42 kvm, med utgang til en solrik terrasse på hele 21 kvm. Dette blir en perfekt forlengelse av stua på sommeren! Takhøyde på opptil tre meter, og royalimpregnert kledning som krever minimum vedlikehold. Boligen inneholder også 3-4 soverom, TV-stue, to bad og foreldredel med eget bad og walk-in closet. Les mer her

Bårågerveien 3 og 5 er allerede solgt!

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Nils Andersen

Tlf 415 08 581 Ring meg!

E-post: nils.andersen@konsmohus.no

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi bruker kun informasjonen din til å kontakte deg om overnevnte boliger.

FORTELL OSS HVA DU DRØMMER OM, - OG VI HJELPER DEG PÅ VEIEN FRA DRØM TIL VIRKELIGHET!!