Skip to content
Konsmo Byggservice
Påbygg, tilbygg og rehabilitering

Ønsker du å bygge om eller rehabilitere huset eller fritidsbolig?
Vi kan hjelpe deg!

Velkommen til vår byggservice avdeling! Vi tilbyr en omfattende rekke byggtjenester med fokus på høy kvalitet og kundebehov. Fra energieffektivisering eldre boliger og påbygg til utvendig og innvendig rehabilitering, sørger våre dyktige snekkere for å levere prosjekter i tide og innenfor budsjett.

Vi planlegger, koordinerer og gjennomfører byggeprosjekter på en effektiv og profesjonell måte. Dette inkluderer blant annet å koordinere lokale leverandører og å sørge for at prosjektet blir gjennomført på en trygg og god måte. En av våre arkitekter hjelper deg også med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker.

Konsmohus er en pålitelige leverandør med lang erfaring som kan garantere godt håndverk på arbeidet, samtidig som vi tar hensyn til miljøvennlige og bærekraftige løsninger.

Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer for ditt hjem, gleder oss til å høre fra deg!

Alle oppdrag - små eller store

Vi utfører oppdrag for privatkunder som ønsker å etablere sitt eget hjem. Fra utvendig og innvendig rehabilitering til tilbygg/påbygg av hus og fritidsboliger i Agder.

– Ingen jobb er for liten eller stor for oss.

Kontakt Konsmo Byggservice Agder

Alf-Erik-Høiberg

Alf Erik Høiberg

Mobil: 941 80 028

E-post: aeh@konsmohus.no

"*" obligatorisk felt

Navn*

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!

Med Konsmohus får du så mye mer

Vi kommer på gratis befaring og snakker med deg om din boligdrøm. Uten ekstra omkostninger hjelper en arkitekt deg med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker.

Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset.

Konsmohus produserer boligen innendørs i tørre omgivelser. Din nye bolig transporteres ut til byggeplass, heises på plass og lukkes på få dager. Dette gir forutsigbarhet, kvalitet og trygghet.

Kontakt en av våre boligkonsulenter for mer informasjon om hvilke muligheter vi tilbyr!

Bygge hus? Bygge nytt hus på egen tiot. Bygg trygt med Konsmohus