Skip to content
Previous slide
Next slide

5 smarte plusshus i Glimmerveien 10-18

Solrike plusshus i fremste rekke med utsikt, garasje, tilrettelagt for utleie og husbank.

 • Pris: 7 490 000 kr – 7 790 000 kr.
 • Totalpris: 7 541 217 kr – 7 841 217 kr.
 • Bruksareal: 184 – 194 m²
 • Primærrom: 159 m²
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Fasiliteter
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Peis/ildsted
 • Balkong/terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Utsikt
 • Sentralt
 • Balansert ventilasjon
 • Takterrasse

Smart plusshus med fantastisk utsikt!

5 flotte plusshus med mulighet for utleie og fantastisk beliggenhet høyt og fritt på Lauvåsen. Boligene ligger i fremste rekke med flott utsikt. Her er det romslige, skjermede og solrike verandaer hvor man kan kose seg i fred og ro.

Et plusshus er en bolig som er designet for å redusere energiforbruket til et minimum samtidig som man produserer mer energi enn huset bruker gjennom året.

Naturene ligger like i nærheten, her finner du en sti som fører deg mot Hamrevann med nye flotte fasiliteter og videre til uberørt natur. Her kan du gå milevis i skogen uten å måtte innom veier og boligfelt. Like i nærheten er det en stor lekeplass ferdig opparbeidet med mange apparater. Her er det også fotballbane og basketballbane. Boligfeltet inneholder Norges lengste hinderløype, Tuftepark og det er en fin spasertur til Hamresanden.

Innhold

Du ankommer huset til romslig garasje (frittstående dobbelgarasje på nr.10) og første etasje inneholder hall, 1 soverom, tv-stue (ekstra soverom), wc og vaskerom/bod. I tillegg er det lagt til rette for praktikantdel som gjør det mulig med eventuelle utleieinntekter, denne inneholder stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom.

Andre etasje inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med ekstra takhøyde på opptil 2,6 meter og vinduer på hele 2,3 meter, som gir en luftig og god romfølelse. Etasjen inneholder også hovedsoverom med walk-in garderobe, gang, bad og ekstra soverom.
Fra stue er det skyvedør ut på en stor solrik terrasse på over 31m2 (22m2 på nr. 10) med plass til spisegruppe, sofagruppe og grill.

Innholdsrik og fleksibel enebolig som passer i mange av livets faser. Når du er ung leier du kanskje ut deler av huset og her er planløsningen tilrettelagt for dette. Når du har ungdom i huset så kan de ha “sin egen” del som er litt for seg selv. Og når de flytter ut så kan utleieinntekt spe på til hyttedrømmen eller sportsbilen?

Kvalitetsleverandører som Ecowood herdet eik bred plank, HTH kjøkken, Swedoor, Linn Bad osv. kombinert med Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner sikrer god materialkvalitet på boligen. Det blir levert luft til luft varmepumpesystem som er tilknyttet varmtvannsbereder til oppvarming. På taket er det montert 27 solcellepaneler, disse har en estimert årlig produksjon av strøm på 10739 kWt/år.

Her får du en helt ny enebolig med fire soverom til en fornuftig pris.
I tillegg er det er søkt om husbankfinansiering på disse boligene.

En fleksibel bolig som er klar for fremtiden.

Glimmerveien 10 -18​

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
BOLIGKONSULENT

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 

KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no