Skip to content
Previous slide
Next slide

6 innholdsrike boliger med rolig og solrik beliggenhet

Glimmerveien 5-15 sentralt beliggende på Sporty Lauvåsen.

 • Pris: 6 590 000 kr – 6 890 000 kr.
 • Totalpris: 6 631 240 kr – 6 931 240 kr.
 • Bruksareal: 185 m²
 • Soverom: 5
 • Antall etasjer: 2
 • Eieform: Selveier

Fasiliteter

 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt
 • Balansert ventilasjon
 • Takterrasse

Beskrivelse

Nye innholdsrike eneboliger i Sporty Lauvåsen som ligger ved idylliske Hamrevann og nær Hamresanden, en av Norges fineste strender.

Vi har gleden av å presentere nye eneboliger i Lauvåsen på Hamresanden.

Her er du midt i smørøyet med få minutter mellom stranda på Hamresanden, shopping i Sørlandsparken, utforsking av Dyreparken, samtidig som det er under 10 minutter med bilen til Kvadraturen og flyplassen på Kjevik.

Dette er eneboliger med stor fleksibilitet i et stille og rolig område på fantastiske Lauvåsen, hvor det er kun 200 meter til Hamrevann med mange bade-, padle- og skøytemuligheter. Et fantastisk turområde.

Her går du ut av ytterdøra og har naturen like ved, og en sti fører deg mot Hamrevann og uberørt natur. Her kan du gå milevis i skogen uten å måtte innom veier og boligfelt. Samtidig er det en stor lekeplass ferdig opparbeidet med mange apparater og fotballbane og basketballbane i nærområdet. Boligområdet inneholder Norges lengste hinderløype og Tuftepark. Her ligger alt til rette for friluftsliv og trening rett utenfor stuedøra.

Du ankommer huset til en dobbel garasje og første etasje inneholder stue, 3 soverom, bad og vaskerom. Andre etasje inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med ekstra takhøyde på 2,8 meter og vinduer på hele 2,6 meter, som gir en luftig og god romfølelse. Etasjen inneholder også hovedsoverom med walk-in garderobe, barnerom, gang og bad.

Stor solrik takterrasse med pergola.

Innholdsrik og fleksibel enebolig som passer i mange av livets faser. Når du er ung leier du kanskje ut deler av huset og her er planløsningen tilrettelagt for dette. Når du har ungdom i huset så kan de ha “sin egen” del som er litt for seg selv. Og når de flytter ut så kan utleieinntekt spe på til hyttedrømmen?

En utleiedel kan betale over to millioner av boliglånet og det ligger til rette for lave boutgifter.

Kvalitetsleverandører som NorDan vinduer og Gilje dører, Boen parkett, HTH kjøkken, Swedoor, Varme&Bad osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks 25cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det benyttes vannbåren varme som oppvarming. Kledning leveres behandlet i royalimpregnert eller trykkimpregnert og beiset for lang holdbarhet og lite fremtidig vedlikehold.

Her får du en helt ny enebolig med fem soverom til en fornuftig pris.

En fleksibel bolig som er klar for fremtiden.

Glimmerveien 5-15

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
BOLIGKONSULENT

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no