Previous slide
Next slide

Fantastiske opplevelser på Ljosland

– sommer og vinter, vår og høst!

Få det slik du ønsker

Her kan du planlegge din egen hytte, og få de akkurat slik du selv ønsker. Når du velger en hytte fra KonsmoHus vil alltid en av våre dyktige arkitekter tegne hytta slik du ønsker å ha den.

Her finnes det ingen standard fritidsboliger – alle våre hytter er utformet i samarbeid med kjøper, både innvendig og utvendig.

Vi gir deg eksperttips og råd i forhold til materialvalg, utnyttelse av tomten osv, og vi er kjent for å lage svært gode og funksjonelle løsninger.

Beliggenhet

Nydelig beliggenhet i solrikt område like ved alpinanlegget. Fantastisk utsikt. Området hvor hyttene bygges ligger på 670 moh og har derfor gode snøforhold. Ljosland fjellstove som ligger 5 min kjøring fra feltet, har servering av middag, overnattingsmuligheter og dagligvare.

Litt om fritidsboligene

Smarte løsninger og god utnyttelse gjør at denne fritidsboligen oppleves romslig. Hyttene leveres innflytningsklare og inneholder en god standard

I første etasje finner vi 3 soverom, hall og bad. Utenfor er carporten med stor bod hvor man kan sette ski og annet utstyr. I andre etasje kommer du rett opp i en romslig stue/kjøkkenløsning på 43,8 kvm. Både kjøkken og bad er levert av Strai kjøkken. Utgang fra kjøkken til stor terrasse.

Nyt ferien!

Med langstrakte vidder og høye fjelltopper er Ljosland et unikt sted å ha hytte. Nyt helger og ferier på ski eller gåtur, i alpinbakken eller på fjellet – mulighetene er mange

Situasjonskart

Kontakt oss.

Silje Bang-Hetlevik

Boligkonsulent
Telefon: 472 40 402
E-post: sbh@konsmohus.no