Previous slide
Next slide

UTSOLGT!

5 fleksible eneboliger. Rolig beliggenhet i enden av blindvei på Lauvåsen

Thulittveien 40-48 - Hamresanden

Eneboliger med stor fleksibilitet og fantastisk beliggenhet i enden av blindvei i stille og rolig område.

Her går du ut av ytterdøra og har naturen rett bak huset, og en sti fører deg mot Hamrevann og uberørt natur. Her kan du gå milevis i skogen uten å måtte innom veier og boligfelt. Samtidig er det en stor lekeplass ferdig opparbeidet med mange apparater og fotballbane og basketballbane like ved boligene.

Du ankommer huset til en dobbel garasje og første etasje inneholder stue, 3 soverom, bad, vaskerom og wc. Andre etasje inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med ekstra takhøyde på 2,8 meter og vinduer på hele 2,6 meter, som gir en luftig og god romfølelse. Etasjen inneholder også hovedsoverom med walk-in garderobe, barnerom, gang og bad.

Stor solrik takterrasse med pergola.

Innholdsrik og fleksibel enebolig som passer i mange av livets faser. Når du er ung leier du kanskje ut deler av huset og her er planløsningen tilrettelagt for dette. Når du har ungdom i huset så kan de ha “sin egen” del som er litt for seg selv. Og når de flytter ut så kan utleieinntekt spe på til hyttedrømmen?

Totalt inneholder boligen fem soverom, og egen foreldredel med walk-in-closet..

Kvalitetsleverandører som Boen parkett, HTH kjøkken, Swedoor, Bademiljø osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks 25cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det benyttes vannbåren varme som oppvarming.

Her får du en helt ny enebolig med fem soverom til en fornuftig pris.

En fleksibel bolig som er klar for fremtiden.

  • Enebolig med mulighet for utleiedel
  • Skjermet hage mot friområde
  • Luftig stue/kjøkken med ekstra takhøyde
  • Takterrasse med pergola og mye kveldssol
  • Foreldredel med walk-in-closet og bad
  • Dobbel garasje
  • BRA: 187,4m2
  • Soverom: 5
  • Bad: 2 + vaskerom og WC
  • Pris fra 5.490.000,- til 5.690.000,-

1. etg: BRA: 76,3 m2 | Garasje/bod: 29 m2

2. etg: BRA: 82,1 m2 | Terrasse: 31,5 m2

Illustrasjon av kjøkkenløsning som medfølger

Illustrasjon av kjøkkenløsning som medfølger

Området

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss om Thulittveien 40-48

BOLIGKONSULENT, LAUVÅSEN

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no