Båly Brygge 43 4521 Lindesnes Norge

Beliggenhet

VISNING SØNDAG 23 APRIL! TA KONTAKT MED THORBJØRN TOBIASSEN PÅ 90205360 FOR PÅMELDING/ TIDSPUNKT!

Båly Brygge ligger i et gammelt kulturlandskap ved innseilingen til Spangereid-kanalen. Båly Marina, som er nærmeste nabo, er et livlig senter for både yrkesfiskere og fritidsbåtfolk.

BADELIV
I gangavstand fra Båly Brygge ligger viker og strender som perler på en snor, med Njervesanden som den mest kjente. Skulle ikke været friste til bading i havet, ligger Sørlandsbadet i Lyngdal en liten kjøretur unna.

MAT OG DRIKKE
Restauranten på Lindesnes Havhotell, et steinkast unna, har en rikholdig meny basert på ferske råvarer fra havet. Den unike undervannsrestauranten ”under” er nå åpnet bare 200 meter unna Båly brygge. Og på Båly Marina ligger spisestedet og puben Bådhuset, kjent for sin gode fiskesuppe og fristende pastraretter. I tillegg byr både Mandal og Lyngdal på spennende kulinariske opplevelse

DYREBESØK
En tur til Dyreparken i Kristiansand vil nok stå på programmet for de fleste barnefamilier; i tillegg kan de aller minste finne lykken blant geitekillinger og kyllinger i Barnas Dyrepark i Svennevik, bare noen få kilometer fra Båly Brygge.

NATURLANDSKAP
For de voksne frister sannsynligvis kombinasjonen av late dager og storslåtte naturopplevelser. Vakre Lindesnes fyr, Norges sydligste punkt, ligger kun en liten kjøretur unna. Og på Listalandet, vest for Båly Brygge, møtes Vestlandet og Sørlandet, og her er både landskapet og kulturen praktfull og særegen. Mens strendene på Lista regnes som et paradis for tøffe surfere, blir både naturen og klimaet mildere når man drar østover langs den klassiske Sørlandskysten.

GOLF
Hva med et slag golf? På Utsikten Golfpark i Kvinesdal eller Mandal Golfbane kan du ta grønt kort eller forbedre handicapet i spektakulære omgivelser. Lindesnes Golfklubb har også en flott treningsbane bare 500 meter unna Båly Brygge.

FISKING
For virkelig å oppleve sørlandskysten bør du ha tilgang til båt, og ved Båly Brygge kan du kjøpe eller leie båtplass. Solskinnsdager på sjøen er ren terapi, og en harpe full av makrell pur ekstase. For ikke å glemme krabbefiske fra brygga, eller fra båten en stille fullmånenatt.

Generelt

EN MULIGHET AV DE SJELDNE

Båly Brygge ligger i strandsonen, godt innenfor hundremetersbeltet, og består av moderne og attraktive selveierhytter med gode planløsninger.

• Parkeringsplass og gjesteparkering på lukket område
• Mulighet for kjøp/leie av båtplass
• Gangveier og gangbro som binder anlegget sammen
• Bilfritt område
• Marina, butikk, fiskemottak og restauranter et steinkast unna
• Sentralt plassert i forhold til familie- og kulturattraksjoner

Langs vannkanten ved Spangereidkanalen, på et lite nes mot havet, ligger hytteområdet Båly Brygge i Lindesnes kommune. Området er anlagt som en hyggelig uthavn i et intimt og maritimt miljø, hvor hyttene omkranser en bryggelagt bukt.

• Moderne og elegante hytter i strandsonen 
• Fantastisk utsikt mot havet eller brygga
• Egne hager og solrik beliggenhet
• Fjellkrans på sørsiden av neset gir ly for vind og vær

Felleskosntader kr 2000 pr år, inkuderer brøyting, strøm fellesområder og vedlikehold av felleområder.

Adkomst/Tomteforhold

VEIBESKRIVELSE

FRA VEST:
Fra E39 følg skilting til Lyngdal sentrum. I Lyngdal sentrum, ta til venstre og følg Alléen vestover. Ta til høyre til Agnefestveien og følg denne sørover. Der Agnefestveien deler seg i to og møter rute 43, ta til venstre og følg skiltingen til Spangereid / RV 460. Fra Lyngdal sentrum til Båly er det ca 18 km

FRA ØST:
Følg E39 til Vigeland, ca 12 km vest for Mandal. I rundkjøringen ved Vigeland, ta av mot nord og følg RV 460 til Spangereid, ca 17 km. Fra Spangereid følg skilting til Båly.

Parkering

PARKERING
Alle fritidsboligene får en biloppstillingsplass på felles parkeringsområde bak deler av den nordlige bebyggelsen. Dette er inkludert i kjøpesummen. Se for øvrig situasjonskart. For øvrig vil det også være gjesteparkering på dette området. Selger/utbygger forbeholder seg retten til å kunne fordele biloppstillingsplasser på et senere tidspunkt.

Innhold

Fritidsboligen inneholder:
1 etasje:
Gang/Entre/Hall, Utvendig bod, garderobe, Bad og kjøkken/stue
2 etasje:
3 soverom og gang.

Standard

LEVERANSEBESKRIVELSE

Hyttene leveres klar til malerarbeid. Vi innhenter malertilbud etter kunders ønsker for leveranse.

FELLESAREALER
Adkomstveien og interne gangveier vil ha overflater av asfalt / betong frem til inngangen til tomtene. Utvendige trapper vil være i betong. Videre vil lave forstøtningsmurer mellom bebyggelse og kanal bli utført av granitt. Bryggekant utføres i treverk. Rekkverk og levegger utføres med impregnert trematrialer. Lekeplass vil bli opparbeidet og møblert for felles opphold og lek. Utvendige gangveier vil bli opplyst med hensiktsmessig belysning.

PARKERINGPLASSER
Parkeringsplasser leveres ferdig oppmerket på asfalt.

FRITIDSBOLIGENE
Bæresystem, yttervegger, takverk Yttervegger leveres utvendig kledd med 19x148 mm liggende dobbeltfalset kledning behandlet med ett strøk grunning og ett toppstrøk fra fabrikk iht. fargeplan fra utbygger. Spikerhoder overmales ikke. Yttervegger isoleres med 150 mm mineralull. Takverket leveres som prefabrikkerte takstoler med undertak av 18 mm Hunton diffusjonsåpne undertaksplater. Som taktekke benyttes rød betongtakstein med gavlstein. Alle takutstikk underkles med spaltepanel behandlet som øvrig kledning. Takrenner og nedløp leveres i aluminiumsutførelse.

VINDUER
Vinduer leveres med 2-lag energiglass. Åpningsvinduer leveres med innadslående toveissvingende ramme (sikkerhetsvindu). Vinduene leveres ferdigmalt inn og utvendig i grå farge NCS S2502-Y. Sprosser leveres i gjennomgående utførelse. Balkongdører leveres ferdigbehandlet som vindu med vindbrems og innvendig sylinderlås. Takvinduer leveres i vedlikeholdsfri utførelse fra Velux. Endringer at vinduer/dører på grunn av tekniske løsninger/brannkrav vil kunne forekomme.

INNVENDIGE VEGGER OG HIMLINGER
Innvendige vegger leveres med 13 mm gipsplater klar for sparkling. Vegger i bad og vaskerom leveres med FiboTrespo baderomspanel type Fortissimo 2091-F08 SWhite Tile. Alle innvendige vegger leveres isolert. Etasjeskille isoleres med 200 mm mineralull. Skråhimlinger isoleres med 200 mm mineralull. Himlinger og skråtak plates med 13 mm gipsplater klar for sparkling. DØRER Hoveddører leveres som NorDan Favorit CYD 801G i grå farge. Innvendige dører leveres i hvit slett utførelse med hvitmalt karm. Dør mellom gang (entre) og stue/kjøkken leveres med glassåpning. Dørvridere leveres i børstet stål.

TRAPP, GULV OG LISTVERK
Trapp leveres som standard åpen i ubehandlet furu utførelse. Ferdigbehandling av trapp kan leveres som tilleggsleveranse. Alle tørre rom leveres med Boen Eik Andante Click parkett. Gulv i baderom fliselegges. Gulv i øvrige våtrom får belegg av type Tarkett Granitt med oppkant. Fotlister leveres i lakkert eik utførelse. Tak og karmlister leveres i slett grunnet hvit utførelse. Foringer leveres i hvitmalt MDF.

KJØKKEN- OG BADEROMSINNREDNING
Kjøkkeninnredning leveres i type Uni Hvit Høyglans fra Strai Norform. Benkeplate levereres 40 mm rettkant laminat type 510 Cherry Butherblock F3812VEL. Det benyttes ventilatorer type Trio og Omega fra Røros metall. Hvitevarer utover ventilatorer inngår ikke i pris. Garderobeskap kan leveres som tilvalg.

BAD OG WC
Det blir benyttet prosjektflis 20x20 cm til golv i bad og wc. Baderomsinredning fra Strai Norform leveres. Speil og 60 cm servantskap
ELEKTRO
Elektrisk anlegg leveres med hovedsikring i skap, plass for energimåler ,stikkontakter, lysbrytere, osv. Varmekabler i gulv på grunn samt bad/ WC i 2 etasje/ loft. Utover dette leveres elektriske ovner. Det leveres skap og røranlegg for installasjon av svakstrømsopplegg (TV/internett/Telefon) Det leveres opplegg for utelamper ved inngangsdører samt en utvendig stikkontakt. Installasjonsmateriell leveres i standard hvit farge. Lamper/belysning leveres ikke. Denne beskrivelsen er generell og det vil forekomme variasjoner avhengig av boligtype.

RØRLEGGER
Det leveres rør i rør system med koblingskap montert i bod med innvendig stoppekran. Det monteres vannmåler, 200 liter varmtvanns bereder, frostfri utekran samt opplegg for vaskemaskin. Opplegg for oppvaskmaskin. Det leveres vegghengt toalett og dusjhjørne med slagdører fra Porsgrund. Dusjgarnityr og servantbatterier leveres fra FM Mattsson. Denne beskrivelsen er generell og det vil forekomme variasjoner avhengig av boligtype.


Beliggenhet

Ved sjøen

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 151
  • Bruksnr: 420
  • section_number: 45
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 4 600 000,-
  • Bruksareal: 90 m2
  • Bruttoareal: 98 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Hytte
  • Soverom: 4

Båly Brygge 43 4521 Lindesnes Norge

Visning

23.04.2023Ta kontakt med selger!

Prosjektsalg

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: (+47) 90205360

Annen info

Finnkode: 148032500