Bålymoen 18 4521 Lindesnes Norge

Beskrivelse

BELIGGENHET
Bålymoen, hvor Bålytunet er et delfelt, ligger langs med Spangereid-kanalen. Båly havn, som er nærmeste nabo, er et livlig senter for både yrkesfiskere og fritidsbåtfolk. Der ligger også Lindesnes havhotell og Restauranten Under.

BADELIV
I gangavstand fra Båly Brygge ligger viker og strender som perler på en snor, med Njervesanden som den mest kjente. Skulle ikke været friste til bading i havet, ligger Sørlandsbadet i Lyngdal en liten kjøretur unna.

MAT OG DRIKKE
Restauranten på Lindesnes Havhotell, et steinkast unna, har en rikholdig meny basert på ferske råvarer fra havet. Den unike undervannsrestauranten ”under” er nå åpnet bare 200 meter unna Båly brygge. Og på Båly Marina ligger spisestedet og puben Bådhuset, kjent for sin gode fiskesuppe og fristende pastaretter. I tillegg byr både Mandal og Lyngdal på spennende kulinariske opplevelser. 

SKOLE OG FRITID:
Det er gangavstand til barnehager og skole med flott idrettsanlegg/idrettshall. Flotte turområder, strender, golfbane i umiddelbar nærhet. Gangavstand til butikker og restauranter og et yrende sommerliv i området.

Beskrivelse
Midt i ferieparadiset Spangereid i Lindesnes kommune bygger vi prisgunstige eneboliger i rekke. Tre av boligene er solgt, og den siste står klar til innvendige arbeider. Boligen er oppført og venter på klarsignal for de innvendige arbeidene. Her ønsker vi at du skal ta egne valg, med tanke på overflater og farger. Det vil si at her er det ikke mye igjen før boligen kan stå klar til innflytting. Flytte i ny bolig sommeren 2024 er en mulighet!!

Det er valgt moderne løsninger, miljøriktige materialer og god teknisk kvalitet etter Konsmo Fabrikkers velkjente standard.
Boligen blir liggende mot sør- eller sørvest med gode solforhold på Båly, like ved Spangereidkanalen.  


Innhold
På boligens første plan finner vi entre, lys og fin stue med åpen kjøkkenløsning, bad/vaskerom og 1 soverom. Det finnes også en bod i tilknytning til carport. 
Andre etasje har gang, ett soverom og en loftstue. 

Kjøkken
Boligen leveres med moderne kjøkkeninnredning fra Strai, ekskl. hvitevarer.
Annen type innredning som tilvalg etter avtale. 
Overflater
Himlinger og skråtak: Gips.
Vegger tørre rom: Gips.
Vegger våtrom: FiboTrespo baderomspanel.
Gulv hall og bad/vask: Fliser.
Gulv boder: Støpt / 22 mm gulvspon. Vinylbelegg i bod med bereder.
Gulv i tørre rom: Boen parkett, Eik Andante mattlakkert.
Uteplass
Tilførselsvei og parkeringsplass leveres gruset, og resterende del av tomta leveres grovplanert med jord. Øvrig opparbeidelse av uteområdet på tomta inngår ikke i leveransen.
Parkering
Garasje og parkering på egen tomt.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 451
 • Bruksnr: 504
 • Kommunenr: 4205
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Turterreng
 • Peis/ildsted
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Utsikt

Bålymoen 18 4521 Lindesnes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Boligkonsulent

Silje Bang Hetlevik
Telefon: +47 47 24 04 02

Utbygger

Konsmohus

Annen info

Finnkode: 240273128