Gymnasvegen 4737 Hornnes Norge

Med skogen og Otra like i nærheten i Hornnes, nærmere bestemt på Dåsnestunet skal Konsmohus bygge 2-mannsboliger og leiligheter.

Boligene ligger solrikt og sydvendt til på de flate fine tomtene med nærhet til det meste. Bare noen hundre meter unna har du tilgang på barnehage, barneskole og videregående skole. I tillegg har du Otrahallen med treningssenter, fotballbane og tennisbane. Rett nede ved riksvei 9 omtrent 200 meter fra boligene ligger matbutikk og Esso bensinstasjon. Her ligger også Verkstedet spiseri, her er det ofte Quiz-kveld og de har alle rettigheter.

Bare 3 kilometer unna har du Evje sentrum med et bredt utvalg av matbutikker, Europris, Jysk, Vinmonopolet, Power og mange flere. Og på andre siden av elva ligger Evjemoen, som inneholder bygdekino, ungdomsskole, og folkehøgskole.

Litt lenger unna i begge retninger langs riksvei 9 finnes mange aktiviteter som brukes av både lokalbefolkningen og turister. Her finner du Mineralparken, Klatreskogen og Go-kart bane sørover. Nordover finner du Troll Aktiv med aktiviteter som rafting, sykkelpark, paintball, Escape Room og mye mer.

2-mannsboligene over 2 etasjer. Du har alle fasiliteter i 1. etasje slik at boligen oppfyller kravene til livsløpsstandard, dette innbefatter stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom og bod både ute og inne. Fra stuen er det en stor skyvedør som gir tilgang til en fin solrik terrasse og hagen. I 2. etasje er det plass til loftstue, bad og 3 soverom.

Leilighetene i 4-mannsboligene inneholder 2 soverom, bad, eget vaskerom/bod og kombinert stue/kjøkken-løsning. Fra stuen er det utgang til solrik sydvendt terrasse. Leilighetene i første etasje har i tillegg tilgang på hage. Til hver av leilighetene tilhører det en utvendig bod.

Boligene leveres innflytningsklare med opparbeidet uteområde og mulighet for garasje. Det planlegges mulighet for husbanklån for en rimeligere og langsiktig finansiering.

Konsmohus har lang erfaring med å bygge kvalitetsboliger, solid økonomi og ca. 120 ansatte. Boligene blir prefabrikkert på vår fabrikk på Konsmo som sørger for en effektiv byggeprosess slik at de blir raskt tette. Hos oss kan du være sikker på at jobben blir utført av fagfolk med yrkesstolthet og resultatet er en bolig som er bygget for generasjoner.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet

Gymnasvegen 4737 Hornnes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Nils Andersen
Telefon: +47 41 50 85 81

Annen info

Finnkode: 338635794