EcoWood-22874127

EcoWood - majestetiske tregulv

Innhold fra u9qfloors.no

LYS OG STILREN

Ønsker du et stilrent preg?
Lyse og stilrene gulv uttrykker renhet og klasse og bidrar til å skape en harmonisk og rolig atmosfære.

Lyse gulv har blitt godt mottatt i norske hjem og er fortsatt svært populære i Skandinavia. EcoWood har overflater som passer alle, med både hardvoksoljede og mattlakkerte overflater.

Mattlakkerte overflater er vedlikeholdsfrie. Hardvoksoljede overflater behøver etterbehandling. EcoWood`s nye matt-lakkerte overflatene er så naturtro i utseende og «touch» at det er nærmest umulig å skille dem fra hardvoksoljede overflater. Lakken legger seg i og med konturer og årringer, og bidrar til en unik
treopplevelse for både hånden og foten.

KARAMELL Gråhvit eik i fin sortering. Matt-lakkert overflate.
ARKTISK Hvit eik i fin sortering. Matt-lakkert overflate.

TIDLØS OG HARMONISK

Mørkegråe gulv er svært tilpasningsdyktige til andre farger. Et vedlikeholdsfritt kremgrått tregulv gir fleksibilitet til endring av farger på vegger og møbler

– og gulvet kan fortsatt «skinne i sin egen glans».

GRÅ Kremgrå eik i fin sortering. Matt-lakkert overflate.
LYS Lys eik i fin sortering. Matt-lakkert overflate.

NATURLIG OG LEVENDE

Hardvoksoljede overflater en gir en lun og ved-nær opplevelse. De skal rengjøres med Osmo Vask og Pleiemiddel (8016) som er tilgjengelige i omtrent hver og en byggevareforhandler i hele landet. For vedlikehold av overflaten benyttes Osmo Rens og Vedlikeholdsvoks (3029).

Gulvplankene er majestetiske brede og lange og skaper med sine dimensjoner et uttrykk i gulvet som får en til å tenke på de riktige eikegulvene som var vanlig i fornemme herskapshus, men nå i moderne farger.

HVITVASKET Hvit eik i levende sortering. Hardvoksoljet overflate.
GYLDEN Gylden eik i levende sortering. Hardvoksoljet overflate.

BRYTENDE OG DYNAMISK

Mørke gulv har ofte en brytende effekt til interiøret, vegger og tak. Dette er med på å gi varme og glød i gulvet, og et lunere hjem.

Med en grov sortering i veden, skaper man dynamikk i rommet og en enda bedre tilnærmelse til treet.

BRUN Brun eik i grov sortering. Hardvoksoljet overflate.
OLIVEN Olivengrå i grov sortering

UNIKE GULV ALLE VIL HA

EcoWood er et tregulv med børstede overflater som produseres i henhold til «Herdet Tre» teknikken. Gulvplankene er majestetiske brede og lange og skaper med sine dimensjoner et uttrykk i gulvet som får en til å tenke på de riktige eikegulvene som var vanlig i fornemme herskapshus, men nå i moderne farger.

EcoWood har utgaver som passer alle med både hardvoksoljede og matt-lakkerte overflater. De matt-lakkerte overflatene er så naturtro i utseende og «touch» at det er nærmest umulig å skille dem fra hardvoksoljede overflater. Lakken legger seg i og med årringene og bidrar til en unik treopplevelse for både hånden og foten og gir deg formelig trestrukturen rett inn i stua. EcoWood er det forbedrede tregulvet som eliminerer de klassiske kjennetegnene med konvensjonell parkett.

EcoWood er designet til å tåle hverdagslig vannsøl som ikke nødvendigvis tørkes opp umiddelbart. EcoWood tåler at Thomas-toget slenges luftveien i stedet for å reise sin vante gang på skinnene, kaffekopper som skulle ramle i gulvet eller om det blir dans i stiletthæler. EcoWood installeres raskt, effektivt og enkelt. Med sin «folddown» klikk-lås er det ikke bare enkelt å installere gulvet, men det går raskt og effektivt takket være dimensjonene til plankene.

Andre artikler