Velg farge på produktene dine

Innhold fra nordan.no

Vi tilbyr et stort spekter av standardfarger. Slik kan du bruke farger og tilvalg for å skreddersy produktene til å bli akkurat slik du vil ha dem.

Noen av våre mest populære farger

Som et alternativ til vår standard hvit S0502-Y, kan vi tilby et stort utvalg andre farger. Disse fargene er valgt ut i fra de nåværende mest brukte fargene både nasjonalt og internasjonalt. Nedenfor finner du våre utvalgte farger. Fargene fins tilgjengelig både på tre og aluminium. Nedenfor finner du våre mest populære farger.

Overflatebehandling

Dype, rike og med lang levetid

Det finnes mange måter å beskrive NorDans fargepalett på, men fellesnevnerne er enkle: Fra forsiktige jordfarger til modige, iøyenfallende rød- og blåfarger vil du med stor sannsynlighet finne nettopp den fargen som vinduene dine fortjener. Og uansett hvilken farge du velger kan du være trygg på at den vil se bra ut i mange år framover.

Som et alternativ til vår standard hvitfarge (NCS S 0502‐Y) tilbyr vi et stort utvalg øvrige standardfarger. Disse fargene er nøye utvalgt, og er basert på de mest populære fargene her hjemme og internasjonelt. Fargene er tilgjengelige både på vinduer, balkongdører og skyvedører.

Skreddersy produktene til å bli akkurat slik du vil ha dem.

NCS-farger

Vi tilbyr de fleste NCS-fargene som enten maling for trevinduer eller pulverlakk for aluminiumsprofiler. Det store antallet mulige farger i NCS-skalaen gjør at både tilgjengelighet, pristillegg og leveringstid kan variere.

Spesialfarger – RAL-farger

NorDan kan mot et pristillegg og økt leveringstid tilby de aller fleste fargene i RAL-skalaen, enten rett på det impregnerte treverket eller som en polyesterbasert pulverlakk på aluminiumsprofilene.

Transparent behandling

Alle produktene kan leveres med transparent behandling, slik at det ser ubehandlet ut, og kan males, beises og lakkes.

Aluminiumsbekledning

NorDans aluminiumsbekledning er tilnærmet vedlikeholdsfri, og leveres også i alle våre standardfarger. Aluminiumsprofilene pulverlakkeres og kappes ved vårt eget produksjonsanlegg i Polen. Kvalitetskriterier, gir deg som kunde den beste behandlingen av pulverlakkering av aluminium på markedet. Dette resulterer i en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse av dine NorDanvinduer.

Ubehandlede (trehvite)

vinduer
NorDans vinduer kan leveres ubehandlede (trehvite).

Spesialfarger

RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk (aluminium) mot en ekstra kostnad og lengre leveringstider. NCS-farger: Vi kan levere de fleste NCS-farger i maling (tre), også i pulverlakk (aluminium), men på grunn av det enorme antall NCS-farger vil tilgjengelighet, kostnad og leveringstid variere i mye større grad. For ytterligere spørsmål angående farge, kontakt NorDan eller din lokale forhandler.

Populære farger

Som et alternativ til vår standard hvit S0502-Y, kan vi tilby et stort utvalg andre farger. Disse fargene er valgt ut i fra de nåværende mest brukte fargene både nasjonalt og internasjonalt.

Andre artikler