Skip to content
Previous slide
Next slide

5 nye luftige eneboliger innerst i blindvei.
Dobbel garasje inkl. i prisen

Feltspatveien 41-57 - Pris fra 7 790 000,-

5 eneboliger med luftig beliggenhet i enden av rolig blindvei

Innholdsrike eneboliger med utleiemulighet og utrolig gunstig husbanklån på 6.622.000 med rente pr. juni 24 på 4,55% og nedbetalingstid på 30 år. Kontakt oss gjerne for å lage et regnestykke for deres familie. Du finner lånekalkulator og mer informasjon på husbanken.no

5 nye luftige eneboliger innerst i blindvei i Feltspatveien. Her har du en flott stue og kjøkken med takhøyde opptil 3, 2 meter og vindu på 2,8 meter. Dette gir den gode følelsen av lys og luft i boligen.

Her kommer nye boliger på 168 m2 og tilrettelagt for utleiemulighet i underetasjen. En utleiedel kan normalt dekke 2 millioner av boliglånet og kan gi lave bokostnader.

Boligen inneholder 3 stuer, 5-6 soverom, 2 bad, wc og eget vaskerom.

Boligene plasseres langt fram på tomtene for å få optimale sol og utsiktsforhold. Huset vil være sydvestvent og du ser utover mot Hånes og Hamresanden. Det er delvis overbygd veranda med glassrekke som gir flott utsikt.

På inngangs-siden vil det være god plass til hage for hoveddelen og plass for både dobbel garasje + 2-3 biler ekstra.

Noen høydepunkter i denne boligen:

  • Utleiemulighet i underetasje, egen inngang og stort soverom, og flott uteareal.
  • Uteareal på begge sider av boligen, og god avstand mellom husene.
  • Stort uteareal og hage til hoveddelen.
  • Plass for dobbel garasje og god parkeringsplass på tomten
  • Flott utsikt mot Hånes og Hamresanden
  • Bygges på fremste rekke og uten andre hus foran
  • Luftig følelse med ekstra takhøyde og store vinduer
  • Skyvedør ut til terrasse med flott glassrekke
  • Foreldredel med walk-in-closet

Her går du ut av ytterdøra og har naturen rett i nærheten, og en sti fører deg mot Hamrevann og uberørt natur. Her kan du gå milevis i skogen uten å måtte innom veier og boligfelt. Samtidig er det en stor lekeplass ferdig opparbeidet med mange apparater og fotballbane og basketballbane 100 meter snarvei fra boligene.

Området har Norges lengste Hinderløype og Tuftebane. Vi kaller det Sporty Lauvåsen. Med den fantastiske 3km lange Hamresanden, med egen sti ned foran boligene, Kjevik flyplass, Sørlandssenteret og Dyreparken som «nærmeste naboer» bor du sentralt med de fleste fasiliteter i nærområdet.

Feltspatveien 41-57​

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
BOLIGKONSULENT

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no