Previous slide
Next slide

Nå starter salget av 5 nye luftige eneboliger innerst i blindvei i Feltspatveien.

Feltspatveien 41-57

5 eneboliger med luftig beliggenhet i enden av rolig blindvei

Nå starter snart salget av 5 nye luftige eneboliger innerst i blindvei i Feltspatveien. Her har du en flott stue og kjøkken med takhøyde opptil 3, 2 meter og vindu på 2,8 meter. Dette gir den gode følelsen av lys og luft i boligen.

Her kommer nye boliger på 168 m2 og tilrettelagt for utleiemulighet i underetasjen. En utleiedel kan normalt dekke 2-3 millioner av boliglånet og kan gi lave bokostnader.

Boligen inneholder 3 stuer, 5-6 soverom, 2 bad, wc og eget vaskerom.

Boligene plasseres langt fram på tomtene for å få optimale sol og utsiktsforhold. Huset vil være sydvestvent og du ser utover mot Hånes og Hamresanden. Det er flott veranda med glassrekke som gir flott utsikt. I uke 37 setter vi opp et utsiktstårn så du kan komme opp til den flotte utsikten fra 2. etasje.

På inngangs-siden vil det være god plass til hage for hoveddelen og plass for både dobbel garasje + 2-3 biler ekstra.

Noen høydepunkter i denne boligen:

  • Utleiemulighet i underetasje, egen inngang og stort soverom, og flott uteareal.
  • Uteareal på begge sider av boligen, og god avstand mellom husene.
  • Stort uteareal og hage til hoveddelen.
  • Plass for dobbel garasje og god parkeringsplass på tomten
  • Flott utsikt mot Hånes og Hamresanden
  • Bygges på fremste rekke og uten andre hus foran
  • Luftig følelse med ekstra takhøyde og store vinduer
  • Skyvedør ut til terrasse med flott glassrekke
  • Foreldredel med walk-in-closet

Tomtene er ikke merket med skilt ennå

Prisene er forventet å ligge i området 6,7-7,2 mill.

Feltspatveien 41-57​

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
BOLIGKONSULENT

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no