Lauvåsen-Kristiansand

LAUVÅSEN

5 MINUTTER TIL ALT DU TRENGER​
Lauvåsen-DSC02657

LAUVÅSEN

5 MINUTTER TIL ALT DU TRENGER​
Lauvåsen-DSC02709-kopi

LAUVÅSEN

5 MINUTTER TIL ALT DU TRENGER​
Lauvåsen-Kristiansand-mobil

LAUVÅSEN

5 MINUTTER TIL ALT DU TRENGER​

Lauvåsen er et godt sted å bo

Drømmer du om å bo sentralt, uten å bo «midt i gryta»? Lauvåsen er en ny bydel i Kristiansand, med kort avstand til både jobb, fritid og shopping. Lauvåsen ligger sentralt i Kristiansand med 5 min fra Hamresanden, 5 min fra Dyreparken og 5 min fra Sørlandsparken.

Boliger

Kvartsveien 30 og 34. 2 store eneboliger med fantastisk utsikt.

Stor og luftig stue/kjøkken på hele 59 m2 med ekstra takhøyde. Fantastisk utsikt mot Hamresanden/ Topdalsfjorden. Utleiedel i 1. etg. med egen inngang. Dobbel garasje, 3 stuer med terrassedør til hage/terrasse, 3 bad og 4 soverom.
KOMMER FOR SALG

Thulittveien 18-28. 6 innholdsrike eneboliger i rekke.

Stor takterrasse på 47m2 med pergola, utekjøkken og mye kveldssol. Opparbeidet hage- og uteområde. Boligen har vannbåren gulvvarme, 2 bad, 3 soverom og walk-in-closet. Luftig stue/kjøkken med ekstra takhøyde.
KOMMER FOR SALG

Monelia 15. Enebolig med gode solforhold, praktikantdel og mulighet for dobbel garasje.

Monelia 15 gir deg mulighet til å bygge høyt i et lunt område på toppen av Hamresanden, og her er det god plass til dobbelgarasje.
SOLGT!

Tomter

FLOTT HJØRNETOMT PÅ TOPPEN AV MONEHEIA

Kvartsveien 21 sin plassering i en sving gir følelsen av åpenhet og plass rundt tomten. Stor gjesteparkering rett i nærheten, og friområde på en av sidene.

STOR TOMT MED FLOTTE SOLFORHOLD I LY FOR VINDEN

Monelia 15 gir deg mulighet til å bygge høyt i et lunt område på toppen av Hamresanden, og her er det god plass til dobbelgarasje.

UTSIKT OG KONTAKT MED NATUREN

Monelia 34 er en nydelig tomt som ligger innerst i en blindvei, med kort avstand til lekeplass og den frie naturen. Her kan du også bygge smart, og utnytte flott utsikt mot sør og øst.

UMIDDELBAR NÆRHET TIL NATUREN

Monelia 41 har beliggenhet som gir deg en fantastisk kveldssol, og direkte kontakt med naturen bare ved å se ut vinduet. Både tursti og lekeplass er nærmeste nabo.

DYREPARKEN

Bli nabo med folk og røvere, Klatremus og sjørøvere og all verdens dyr! Kristiansands egen oase byr alltid på gleder og adspredelse for store og små – turister og fastboende.

HAMRESANDEN

Ditt lokale strandparadis med en tre kilometer sandstrand er kun en kort sykkeltur unna. Late dager med sol og bading får minnene om kalde vinterdager til å blekne. Hamresanden er miljøsertifisert med Blått Flagg for sin gode vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon.

SØRLANDSPARKEN

Sørlandsparken er blitt en viktig sentrum mellom Kristiansand og Lillesand med sine rundt 5 000 arbeidsplasser. Her ligger blant annet Sørlandssenteret med nesten 200 butikker samt en rekke kjedebutikker og to hoteller. Her får du alt familien trenger i hverdagen – og til alle andre anledninger.

LAUVÅSEN, EN SPORTY BYDEL!

HINDERLØYPE

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

TUFTEPARK

Kristiansands første Tuftepark er nå på plass i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Glem svette treningssenter, her kan du være ute i friluft.

EGET IDRETTSLAG

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball og mye mer.

Kontakt oss eller bestill visning på Lauvåsen

BOLIGKONSULENT, LAUVÅSEN

Nils Andersen
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no

 
KONSMOHUS, AVDELING KRISTIANSAND

Festningsgata 40
4614 Kristiansand

Telefon: 38 00 65 20
E-post: kristiansand@konsmohus.no