FIRE EKSKLUSIVE BOLIGER OVER TRE PLAN

Vinterhage og garasje med egen inngang

Utsolgt!

Bo høyt og hærlig i en av våre flotte treetasjes boliger med både garasje, rikelig med lagringsplass og to stuer.

I underetasjen finner du en garasje på 25,3 eller 28,6m2, med direkte inngang til huset gjennom en romslig bod som kan kombineres som en hverdagsinngang med god plass til sko, jakker og annet du ikke vil ha fremme ved hovedinngangen.

God plass i underetasjen

Dette er en praktisk bolig som byr på hele 9m2 vaskerom, som har plass til både store benkeflater og skap som du kan bruke til sesonglagring av yttertøy og det du måtte ønske. Her er det stor fleksibilitet med tanke på innredning.

I tillegg finnes en bod på 5,4m2 som egner seg godt til å montere oppbevaringshyller i ettersom alle veggene er fri for vinduer og annet som opptar veggplass.

To stuer med terrasse

Ettersom både hoved- og toppetasjen har to soverom, bad og stue, er det enkelt å ha overnattingsgjester. Første etasje har stor garderobeplass i tilknytning til hovedsoverommet, i tillegg til en romslig og åpen løsning med stue og kjøkken. Her vil du legge godt merke til store vindusflater som avslører Torjusheia sin flotte utsikt over by, hav og skog.

I toppetasjen har man i tillegg til terrassen, en stor vinterhage på 9,8m2. Enten du ønsker deg sittegruppe eller spisebord her, vil du garantert trives under store takvinduer som slipper inn sola om dagen uansett årstid, eller stjernehimmelen på natta.

En sjelden mulighet med det du trenger rett i nærheten

Det er ikke ofte man kan skilte med leiligheter beliggende like flott som disse. På Torjusheia kan du leve urbant og landlig på samme tid. Her bor du i en moderne bolig, med flott utsikt og med nærhet til de fleste tilbud du trenger i hverdagen. Samtidig har du kort vei til naturopplevelser i skogen, stranden eller ved vannet. På Torjusheia ligger alt til rette for en aktiv, men samtidig avslappet hverdag. Her trenger du ikke stresse for å få den daglige logistikken til å gå opp – du finner det aller meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

TEKNISK INFORMASJON

 • Pris fra: 6 400 000,-
 • Pris til: 6 800 000,-
 • Areal: 185 – 189m2
 • Soverom / kontor: 4
 • Stuer: 2
 • Adresse: Torjusheigata

VERDT Å MERKE SEG

 • Åpen stue- og kjøkkenløsning med stor vindusflater
 • Terrasse på alle plan
 • Vinterhage på 9,8m2
 • Garasje med egen inngang til boligen
 • To bad og ett toalett

EKSTERIØR

Moderne design med et dynamisk design og nydelig utsikt gjennom store glassflater preger arkitekturen av disse boligene.

INTERIØR

Boligene byr på åpne og lyse områder med store vindusflater som utnytter utsikten fra begge stuene.

PLANTEGNINGER

God lagringsplass, garasje med egen inngang og toalett i hver etasje er noen av høydepunktene til disse boligene.

Kontakt

Konsmohus Mandal

Torjusheigt. 9 4514 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no

Boligkonsulent, Torjusheia

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: 902 05 360
E-post: thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!