TORJUSHEIA

Bo høyt, eksklusivt og i nærhet til det meste

Meny

OM TORJUSHEIA

Mandal er en vakker og fredelig sørlandsby med blaude konsonanter i både ord og uttrykk. Da vi startet prosjektet i Torjusheia, var vi ute etter å tilby noe helt spesielt i en by som ligger oss nært til hjertet.

Vår visjon var å gi mulighet til å få «litt av alt» som Mandal har å by på. Vi er stolte av å kunne tilby utsiktsboliger i det vi mener er et av Mandals flotteste områder. Torjusheia.

HVA GJØR TORJUSHEIA SPESIELT?

Noe av det første som slår deg når du kommer opp til Torjusheia, er ganske sikkert den vakre utsikten over både byen og havet. Følelsen av å leve både urbant og landlig gir seg ytterlig tilkjenne når du oppdager at det bare er noen få minutter på sykkel til byens kulturliv, koselige kafeer og flotte resturanter. Samtidig er skogen med et antall turstier rett i nærheten.

Med kort vei til det meste, blir logistikken litt enklere, både for familier, par og enslige. Vi ønsket å tilby noe for alle, i en av Sørlandets vakreste byer.

UTSIKT OVER BYEN OG HAVET

Når du bor på Torjusheia, tør vi påstå at du får mye av alt. Kort avstand til alt du trenger samtidig som du får en nydelig utsikt over både by og hav. Her får du det vakre lyset fra byen om natten, og uendelig utsikt om dagen.

USJENERT PÅ TOPPEN

Alle boligene er lagt slik at du unngår direkte innsyn. Selv om du er på toppen av Mandal, ligger boligene i ly for vinden og med rikelig av grøntområde i alle retninger.

Det er lett å trives i Torjusheia. Vi har veldig lyst å vise deg dette flotte området. Vi er stolt av å ha prosjektert flere flotte boliger midt i Mandals vakre omgivelser, og inviterer deg gjerne til privat visning.

BoligeR

Byggetrinn 4 er under planlegging, ta kontakt for ytterligere informasjon.

ARTIKLER

Kontakt oss

Silje Bang-Hetlevik

Boligkonsulent
Telefon: 472 40 402
E-post: sbh@konsmohus.no

Konsmohus Mandal

Øksa 6, 4515 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!