FIRE LEKRE LEILIGHETER OVER TRE PLAN

Utsikt over byen og have

Utsolgt!

Disse leilighetene inviterer utsikten inn uansett hvilken etasje du befinner deg i.

Fra det 11,8m2 store hovedsoverommet nede har du direkte tilgang til den største av leilighetens tre terrasser (ca 14m2), hvor du kan sitte usjenert i pysjamasen og nyte dagens første kaffekopp. I samme etasje finner du både vaskerom og bad med toalett og dusj, i tillegg til et 8,8m2 soverom. I gangen oppe har du stor garderobeplass.

På hovedplanet er en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, på 33,5m2. Arkitekten har lagt vekt på å gi rikelig med lys og god romfølelse. Utsikten utnyttes fra stuen ved hjelp av store vindusflater og skyvedør som leder deg ut til den ca 10,5m2 store terrassen med glassrekkverk som både bidrar til en lysere stue og maksimal følelse av åpenhet. Her ute kan du nyte både tidlige og sene måltider ettersom du får sol hele dagen på Torjusheia.
I vindfanget i samme etasje er det garderobeplass og inngang til toalett.

Loftsplanet byr på en 10,8m2 TV-stue med direkte tilgang til toppetasjens terrasse på ca 12m2. I denne etasjen er det også lagt opp til et soverom/arbeidsrom på 8m2. Et mer behagelig hjemmekontor på Sørlandet skal du lete lenge etter!

En sjelden mulighet med det du trenger rett i nærheten

Det er ikke ofte man kan skilte med leiligheter beliggende like flott som disse. På Torjusheia kan du leve urbant og landlig på samme tid. Her bor du i en moderne bolig, med flott utsikt og med nærhet til de fleste tilbud du trenger i hverdagen. Samtidig har du kort vei til naturopplevelser i skogen, stranden eller ved vannet. På Torjusheia ligger alt til rette for en aktiv, men samtidig avslappet hverdag. Her trenger du ikke stresse for å få den daglige logistikken til å gå opp – du finner det aller meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

Teknisk informasjon

  • Pris fra: 4 200 000,-
  • Pris til: 4 500 000,-
  • Areal: 102m2
  • Soverom: 3
  • Stuer: 2
  • Adresse: Torjusheigata

VERDT Å MERKE SEG

  • Åpen stue- og kjøkkenløsning med stor vindusflater
  • Terrasse på alle plan
  • TV-stue med utsikt og direkte tilknytning til terrasse på ca 14m2

EKSTERIØR

Boligene bygges med rene, moderne linjer. Her får du store vinduspartier som slipper inn rikelig med lys, og tre store terrasser der du kan nyte godværsdagene.

INTERIØR

Innvendig preges boligene av tidsriktige, funksjonelle og åpne planløsninger i høy materialkvalitet, der det er lagt vekt på å skape lyse og luftige rom du vil trives i.

PLANTEGNINGER

Leiligheten er bygget for å få maksimalt ut av den flotte utsikten i Torjusheia, og gir blant annet tilgang til terrasser i hver etasje.

Kontakt

Konsmohus Mandal

Torjusheigt. 9 4514 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no

Boligkonsulent, Torjusheia

Thorbjørn Tobiassen
Telefon: 902 05 360
E-post: thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!