Skip to content
Bygge hus på tomt

Bygge nytt hus?

Design ditt nye hjem sammen med oss

La oss skape drømmehuset ditt, skreddersydd kun for deg.

Når du velger å bygge med oss, tilpasser vi og designer boligen din i tråd med din tomt og dine unike behov. Det du finner i vår huskatalog fungerer som inspirasjon for hvordan ditt drømmehus kan ta form. Vi tilbyr en kostnadsfri befaring der vi diskuterer ditt boligprosjekt. En arkitekt vil bistå deg uten ekstra kostnader, og sammen vil vi designe og tilpasse boligen for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Bygg trygt!

Konsmohus har oppfylt boligdrømmer i over 40 år. Våre verdier er kvalitet, kunnskap og kompetanse. Det er dette som gjør oss til den vi er i dag. Derfor setter vi vår stolthet i å levere godt håndverk i alle ledd. Det skal være trygt å bygge et Konsmohus.

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!

Våre hustyper

Bygge nytt hus? Vi bygger huset akkurat slik du vil ha det, skreddersøm etter dine behov. Våre arkitekttegnede hustyper er et godt utgangspunkt for hvordan din drømmebolig kan se ut. Vi tar prosessen fra A – Å.

Med Konsmohus får du så mye mer

Vi kommer på gratis befaring og snakker med deg om din boligdrøm. Uten ekstra omkostninger hjelper en arkitekt deg med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker.

Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset.

Konsmohus produserer boligen innendørs i tørre omgivelser. Din nye bolig transporteres ut til byggeplass, heises på plass og lukkes på få dager. Dette gir forutsigbarhet, kvalitet og trygghet.

Kontakt en av våre boligkonsulenter for mer informasjon om hvilke muligheter vi tilbyr!

Bygge hus? Bygge nytt hus på egen tiot. Bygg trygt med Konsmohus

Kontakt oss

Steffen Aarhus

Boligkonsulent
38 28 13 88 / 470 21 668

saa@konsmohus.no

Silje Bang-Hetlevik

Boligkonsulent
Tlf: 38 28 13 81 – 472 40 402

sbh@konsmohus.no

"*" obligatorisk felt

Navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.