UTSIKTEN: – Av nye boligfelt i Mandal er dette boligfeltet med den beste utsikten, mener salgskonsulent Thorbjørn Tobiassen. (Foto: Erlend Haddeland)

Nå starter vi å bygge boligene i Torjusheia

av Silje Hasund.

Tomtene i Torjusheia ble kjøpt i 2008. Byggestarten har vi ventet lenge på, og derfor er det ekstra gledelig å fortelle at du neste sommer kan flytte inn i boligfeltet med en av Mandals vakreste utsikter.

– Nå starter vi byggingen! Den første boligen skal være klar 1. juni 2018.

Det sier eiendomsmegler Thorbjørn Tobiassen i Konsmohus. Han har ansvaret for å selge boligene i Torjusheia, og nå gleder han seg over realiseringen av boligfeltet. På en utkikkspost ser han gravemaskinen gjøre seg ferdig med å utplanere tomtene.

Denne måneden går startskuddet for boligene som skal gi beboerne både den landlige, men samtidig urbane følelsen.

– Dette er et drømmested for folk som er kresne på utsikten, sier Tobiassen.

GLEDER SEG OVER BYGGESTART: Thorbjørn Tobiassen forteller at første bolig i prosjektet skal stå klar 1. juni neste sommer. (Foto: Erlend Haddeland)

TRETTEN BOLIGER

Byggingen av boligene i Torjusheia skal snart ta til, tretten i tallet. Tobiassen, som startet i Konsmohus i fjor, gleder seg til å se Torjusheia virkelig ta form. Betongarbeidet er først ut. Mot slutten av året vil man se boligfeltet i Torjusheia reise seg, og neste sommer kan huseiere flytte inn.

SØRLANDET

Megleren ser videre utover byen, helt ned til sjøen. Neste sommer kan de nye beboerne i Torjusheia virkelig ta inn utsikten som på mange måter reflekterer Sørlandet: Idyllisk sørlandsby med sjøutsikt. Allerede har han solgt en håndfull boliger, og han tror forholdene vil ligge til rette for økt interesse nå når boligene faktisk begynner å reise seg, og man kan se med egne øyne potensialet som bor i Torjusheia. Utsikten taler for seg selv, med sol fra morgen til kveld.

– Av nye boligfelt i Mandal er dette boligfeltet med den beste utsikten, mener Tobiassen.

Han utfordrer folk til å sjekke selv om utsagnet hans stemmer.

Andre artikler