Skip to content

MODERNE HYTTER I STRANDSONEN VED
SPANGREIDKANALEN, LINDESNES

Langs vannkanten ved Spangereidkanalen, på et lite nes mot havet, ligger hytteområdet Båly Brygge i Lindesnes kommune. Området er anlagt som en hyggelig uthavn i et intimt og maritimt miljø, hvor hyttene omkranser en bryggelagt bukt.

  • Moderne og elegante hytter i strandsonen
  • Fantastisk utsikt mot havet eller brygga
  • Egne hager og solrik beliggenhet
  • Beskyttet for vær av fjellkrans på sørsiden av neset

ET HAV AV OPPLEVELSER

Båly Brygge ligger i et gammelt kulturlandskap ved innseilingen til Spangereid-kanalen, og Båly Marina, som er nærmeste nabo, er et senter for både yrkesfiskere og fritidsbåtfolk. Her finner du fiskemottak og butikk, samt restaurant med uteservering på terrassen i sommersesongen.

BADELIV

I gangavstand fra Båly Brygge ligger viker og strender som perler på en snor, med Njervesanden som den mest kjente. Skulle ikke været friste til bading i havet, ligger Sørlandsbadet i Lyngdal en liten kjøretur unna.

DYREBESØK

En tur til Dyreparken i Kristiansand vil nok stå på programmet for de fleste barnefamilier; i tillegg kan de aller minste finne lykken blant geitekillinger og kyllinger i Barnas Dyrepark i Svennevik, bare noen få kilometer fra Båly Brygge.

GOLF

Hva med å ta opp golf? På Utsikten Golfpark i Kvinesdal eller Mandal Golfbane kan du ta grønt kort eller forbedre handicapet i spektakulære omgivelser.

NATURLANDSKAP

For de voksne frister sannsynligvis kombinasjonen av late dager og storslåtte naturopplevelser. Vakre Lindesnes fyr, Norges sydligste punkt, ligger kun en liten jøretur unna. Og på Listalandet, vest for Båly Brygge, møtes Vestlandet og Sørlandet, og her er både landskapet og kulturen praktfull og særegen. Mens strendene på Lista regnes som et paradis for tøffe surfere, blir både naturen og klimaet mildere når man drar østover langs den klassiske Sørlandskysten.

FISKING

For virkelig å oppleve sørlandskysten bør du ha tilgang til båt, og ved Båly Brygge kan du kjøpe eller leie båtplass. Solskinnsdager på sjøen er ren terapi, og en harpe full av makrell pur ekstase. For ikke å glemme krabbefiske fra brygga, eller fra båten en stille fullmånenatt.

Kontakt

Konsmo Fabrikker AS

Torjusheigt. 9 4514 Mandal
Telefon: 38 27 15 60
E-post: mandal@konsmohus.no
Besøk hjemmeside

Selger:

Thorbjørn Tobiassen
E-post: tt@konsmohus.no
Telefon: 902 05 360

Fra vest
Fra E39 følg skilting til Lyngdal sentrum. I Lyngdal sentrum, ta til venstre og følg Alléen vestover. Ta til høyre til Agnefestveien og følg denne sørover. Der Agnefestveien deler seg i to og møter rute 43, ta til venstre og følg skiltingen til Spangereid / RV 460. Fra Lyngdal sentrum til Båly er det ca 18 km. Veibeskrivelse fra Lyngdal

Fra øst:
Følg E39 til Vigeland, ca 12 km vest for Mandal. I rundkjøringen ved Vigeland, ta av mot nord og følg RV 460 til Spangereid, ca 17 km. Fra Spangereid følg skilting til Båly. Veibeskrivelse fra Mandal


Inne på området:
Når du kommer til Båly, ta til høyre ved Lindesnes Havhotell og følg veien bak hotellet.
Gode parkeringsmuligheter ved Båly Bygge.

Få huskatalogen rett hjem i postkassen din - helt gratis!

Kontakt oss

Spørsmål om våre hus, hytter, modulbygg eller andre ting?

Kontakt din nærmeste Konsmohus forhandler for en uforpliktende prat.